logofgfgloglo.pngAč je to téměř neuvěřitelné, projekt FanMade Audiobooks se vrací s další epizodou trilogie Éra. Ne, nezapomněly jsme, ani neupustily ze svého snu o velkém putování a především překonání sebe sama. Musíme ale přiznat, že skutečný život (ne, bohužel stále nejsem spisovatelem z povolání), další projekty a technické obstrukce někdy stojí kreativnímu procesu v cestě. Proto se po více jak roce vracíme s třetí epizodou, která příběh posunuje o dalších deset minut dopředu, a já již aktivně pracuji na epizodě čtyři.

Přiznám se, že nejsem ten typ hyperproduktivního autora, který chrlí kniny na počkání. Každá myšlenka se musí nejprve ustálit a dozrát. Někdy okamžitě, někdy časem. Být pohlcen ve víru vlastní tvorby se ale občas stává autorovým prokletím, a věřte mi, že žít v hlavě s dalšími přibližně třiceti postavami, které se čas od času derou na povrch a snaží se protlačit své příhody na papír, není jednoduché. A pak tady máme samozřejmě autorský blok. Já tomu elegantně říkám, že si "musím odpočinout od jednoho tématu tématem jiným". Ona je to vesměs pravda, a i když si kupříkladu píšu knihu ze Star Wars jen tak do šuplíku, přeskočit z čistokrevného fantasy do světa SW: The Old Republic oživí dlouho potlačené nápady a dodá novou energii. Je to jako jet na dovolenou, bohužel ale nikdy nevím, jak bude dlouhá.

Takže s největší pokorou se omlouvám všem, kdo čekali na další díl trilogie Éra (věřím, že jeden nebo dva se najdou) a odvolávám svou prvotní ideu vydávat jednu kapitolu měsíčně. Slíbím vám zatím jen to, že následující dvě epizody už mám dopsány, a konečně se dostátváme k jádru pudla. V třetím díle svatba, a v těch dalších už i trocha toho tajemna a zlovůle.

A protože jak říká pan Dolanský, opakování je matka deja vú, příkládáme rovněž odkazy na první dvě videa, abyste si naše vyprávění připomněli od začátku:

O autorovi
Eva
Redaktor

"Scénárista bez místa. Vášnivý trekie, který má radost pokaždé, když uvidí světelný meč. Ve volném čase se věnuje kresbě, psaní povídek a své knihy z prostředí Divokého západu."